DREPT RETUR

Dacă un produs achiziționat de la Elera nu te mulțumeste în totalitate, îl poți returna gratuit în maxim 14 zile calendaristice de la momentul ridicării/livrării.
Pentru a returna produsul trebuie sa completați Formularul de retur și te vom contacta noi pentru toate detaliile necesare.

Condiții generale pentru returul produselor achiziționate de pe Elera Marketplace

  • Produsele ce dorești să le returnezi trebuie să fie în aceeași stare ca atunci când le-ați primit.
  • În momentul în care produsul este returnat, coletul trebuie să conțină toate documentele cu care acesta a fost livrat inițial.
  • Coletul în care este livrat produsul trebuie să conțină toate accesoriile sau cadourile promoționale cu care acesta a fost livrat inițial.
  • Produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, care prezintă defecte precum: uzură, folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, loviri, șocuri mecanice sau electrice, accesorii deteriorate sau lipsă nu sunt eligibile pentur retur și nu vor fi acceptate.
  • Daca coletul va conține alte produse decât cele ce au fost enumerate în formularul de retur, preluarea acestuia va fi refuzată.

Dreptul la retragere în 14 zile pentru comerț la distanță

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Banii înapoi în contul bancar

În cazul în care produsul tău este eligibil pentru retur, în maxim 48 de ore din momentul în care am recepționat produsul îți vom transfera banii în contul tău personal.